Padaryk savo skelbimą išskirtiniu ir labiau matomą

Paskelbė admin 2018-12-03 0 Komentaras (-ai) Rekomendacijos nuomos įmonėms,

 

Aštuoni svarbiausi punktai į kurie įtakos ar sulauksite daugiau klientų, kurie norėtų Jūsų teikiamos paslaugos:

 

I. Skelbimo pavadinimas

Visų pirma pavadinimas privalo maksimaliai atspindėti Jūsų teikiamos paslaugos pobūdį, todėl kaip galima trumpiau ir tiksliau suformuokite skelbimo pavadinimą.

Rekomendacijos sudarant skelbimo pavadinimą:

  • Pirma rašykite tikslų nuomos pavadinimą
  • Tuomet galite nurodyti miestą, kuriame teikiate šią paslaugą
  • Galite pavadinimo pabaigoje įterpti Jūsų įmonės pavadinimą, kad išsiskirtumėte tarp kitų skelbimų
  • Galite įtraukit ir telefono numerį į pavadinimo galą (tik tuo atveju jeigu bus ne per ilgas pavadinimas)
  • Būkite unikalūs – galite panaudoti ir specialius simbolius, kad išsiskirti iš kitų
  • PAVYZDŽIUI: == Autobusų nuoma Vilniuje | UAB AVnuoma ==

 

II. Aprašymas

Ypač svarbus skelbimo elementas, nes pagal aprašymą dauguma žmonių (galimų klientų) nusprendžia apie teikiamos paslaugos kokybę. Tad, kaip ir ką rašyti norint padaryti pirmą gerą įspūdį apie Jūsų teikiamas paslaugas:

Pirma pastraipa: labai aiškiai glaustai aprašyti Jūsų teikiamas paslaugas. Tai skirta tiems, kurie nelabai gilinasi apie kokybę, bet svarbu gauti trumpą išsamią informaciją greitai ir glaustai.

Antra ir sekančios pastraipos: galima detaliai aprašyti apie Jūsų vykdomą veiklą, apie įmonę, apie profesionalią įmonės komandą ir darbuotojus, kiek laiko Jūsų įmonė atlieka šias nuomos paslaugas ir t.t.

Taip pat būtina aprašyti ir Jūsų teikiamos nuomos paslaugos išskirtinumą t.y. ką Jūs galite pasiūlyti geriau, kokybiškiau, nei kiti Jūsų konkurentai. Gal tai naujas transportas, gal papildoma įranga, gal kitos papildomos paslaugos, kurios nekainuos ir pan.

Jeigu nežinote ką ir kaip Jūsų nuomos srityje galima rašyti, tuomet pasiskaitykite ką rašo Jūsų konkurentai apie šią teikiamą paslaugą ir parašykite dar geriau, išsamiau ir patraukliau.

SVARBU: būtinai kelis kartu perskaitykite ar nepadarėte gramatinių klaidų, nes tikrai yra tokių žmonių kurie pamatę gramatinę klaidą gali tiesiog Jūs nepasirinkti ir prieiti prie kito skelbimo.

Pabaigoje: aprašymo pabaigoje galite papildomai pateikti Jūsų įmonės rekvizitus ir kontaktinius duomenis.

 

 

III. Kainos

Būtinai užpildykite kainas, nes portale yra naudojama filtracija ir jeigu portalo lankytojai pasinaudos filtru, kuriame pasirinks atitinkamą kainą, o Jūs būsite nepateikia savo kainų tuomet Jūsų skelbimas bus matomas šiek tiek mažiau kartų. Todėl nepraleiskite šio punkto ir pateikite Jūs nuomos paslaugų kainas valandai, parai ir mėnesiui.  Esant poreikiui detalesnę kainodarą galite nurodyti skelbimo aprašyme.

 

 

IV. Papildoma informacija

Papildomoje informacijoje bus pateikta detalesnė informacija apie galimas papildomas paslaugas ir niuansu. Bus labai paprasta užpildyti -  tiesiog pasirinktie iš pateiktų pasirinkimo sąrašo. Būtinai kuo tiksliau užpildykite, nes šie papildomi pasirinkimai taip pat įtraukti į skelbimų filtraciją, todėl kuo tiksliau parinkite pasirinkus.

 

 

V. Nuotrauka

Nuotraukos – vienas iš svarbiausių skelbimų atributų, todėl būtina parinkti pačias geriausias nuotraukas, kurios atspindi Jūsų teikiamas paslaugas.

Paruoškite nuotraukas specialiai šiam skelbimui. Padarykite nuotraukas, kurios galėtų atspindėti visus nuomos ypatumus. Jeigu tai krovininis mikroautobusas tuomet padarykite nuotrauką, kurioje matytųsi kiek telpa krovinio (nuotraukoje pateikdami krovininio mikroautobuso išmatavimus).

 

 

VI. Vieta žemėlapyje

Suteikta galimybė pažymėti nuomos vietą žemėlapyje. Pasinaudokite šia galimybe, nes pasitaiko nemažai žmonių kurie ieško nuomos paslaugų pagal vietovę, tam, kad būtų patogiau nuomotis, nereikėtų toli vykti į nuomos vietą.

 

 

VII. Taškų kiekis

PATS SVARBIAUSIAS ELEMENTAS, kad ir kaip gražiai ir detaliai aprašytumėte skelbimą, tačiau jeigu Jūsų skelbimas turės mažiau taškų, nei kiti tuomet jis bus mažiau matomas. Todėl norint būti labiau matomu įsigykite ir papildomų taškų. Taškai gali būti papildomi ir bet kada vėliau, jeigu matysite, kad Jūsų konkurentai įsigijo papildomų skelbimo taškų (taškai matomi ties kiekvienu skelbimu žvaigždutės fone)

 

 

VIII. Skelbimo paryškinimas (papildoma paslauga)

Kitas būdas būti labiau matomu – skelbimo paryškinimas. Užsakius šią paslaugą Jūsų skelbimas išskirtinai matysis ryškiau (skelbimui suteikiama išryškinta skelbimo spalva) ir taip sulauksite daugiau busimų klientų skambučių

 

Sutaupykite pasirinkdami maksimaliai leistiną nuomos laikotarpį, nes kuo ilgesnį laikotarpį pasirinksite tuo didesnę nuolaidą gausite.

 

Rašyti komentarą